Martrav

Termeni si conditii

Bine ati venit pe site-ul www.martrav.ro!
Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui site, intrucat accesarea sa presupune acceptul dumneavoastra cu privire la clauzele stipulate.

Acest site este administrat de SC MARTRAV SRL cu sediul in Craiova, strada Aries, nr. 18, jud. Dolj, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J16/786/2010, Cod unic de inregistrare: RO27154460, denumita in prezentul contract „BENEFICIARUL”.
In calitate de proprietar al website-ului www.martrav.ro, beneficiarul isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Termenii si Conditiile de utilizare, fara niciun fel de notificare prealabila.
De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune.
Denumim „Vanzator” SC MARTRAV SRL , cu datele de identificare indicate mai sus.
Denumim „Cumparator” orice persoana fizica sau juridica care lanseaza si confirma o comanda in conditiile si termenii prezentului site.
„Comanda” este documentul electronic prin care Cumparatorul comanda produsele puse in vanzare pe prezentul site, in conditiile si termenii prezentului site.

DREPTURI DE AUTOR
Intregul continut al site-ului www.martrav.ro, respectiv date, imagini, texte, grafica, simboluri, clipuri audio/video, elemente de web-design, scripturi sau programe, reprezinta proprietatea SC MARTRAV SRL, fiind protejate de legea privind protectia drepturilor de autor. Informatiile si materialele folosite in acest site sunt rezervate de SC MARTRAV SRL.

Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest site in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site, fara acordul scris al SC MARTRAV SRL, este interzisa, toate acestea fiind protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor.
Utilizarea oricarui element dintre cele mentionate anterior, fara acordul prealabil al detinatorilor de drept, va fi pedepsita conform legislatiei in vigoare.

DREPTUL CONSUMATORULUI DE DENUNTARE UNILATERALA A CONTRACTULUI
Raporturile comerciale dintre cumparator si SC MARTRAV SRL prin intermediul site-ului www.martrav.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernamentala nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 (zece) zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, cu exceptia cazurilor prevazute in Politica de Retur.

CONDITII DE UTILIZARE. GARANTII SI LIMITARI

Prezentul site, impreuna cu ansamblul informatiilor continute, este furnizat ca atare, in masura disponibilitatii, fara existenta unei declaratii de garantie sau aprobare, explicita sau implicita.SC MARTRAV SRL nu garanteaza ca website-ul, serverele pe care acesta este gazduit sau e-mail-urile trimise de reprezentantii sai, nu contin virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste site-ul pe propria sa raspundere, SC MARTRAV SRL fiind exonerat de eventuale daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea site-ului, respectiv de informatiile utilizate de pe site.

Nu garantam ca utilizarea acestui site va fi neintrerupta sau fara erori. Prin derogare de la orice prevedere a acestor termeni si conditii, in masura maxima admisa de lege, nu vom fi responsabili pentru functionarea sau disponibilitatea site-ului, indiferent de motivele sau factorii care au condus la intreruperea sa.Nu oferim nicio garantie in ceea ce priveste conditiile de comunicatie ale utilizatorilor, inclusiv starea de functionare a computerului personal. Mai mult decat atat, printre informatiile publicate pe site nu se regaseste niciuna care sa faca trimitere la compatibilitatea dintre calculatorul utilizatorului si site.

Accesarea www.martrav.ro se face exclusiv prin vointa dumneavoastra. SC MARTRAV SRL nu se face raspunzator de eventualele erori sau omisiuni ce pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor sau a informatiilor de pe site. Nu acordam niciun fel de garantie referitoare la continutul si utilizarea acestui site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii paginilor ce compun site-ul. Serviciile si produsele prezentate pe site pot suferi ajustari de pret.

Pentru a primi o oferta clara, va rugam sa contactati unul dintre reprezentantii SC MARTRAV SRL sau sa completati formularul disponibil pe site. SC MARTRAV SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment datele de pe site, in functie de schimbarile ce au loc cu privire la serviciul/serviciile oferit/e. SC MARTRAV SRL nu declara, nu garanteaza, nu aproba si nu isi asuma niciun fel de responsabilitate in ceea ce priveste site-urile externe care contin link-uri catre acest site.

Niciun site extern pe care-l vizitati ca urmare a accesarii unui link de pe www.martrav.ro nu se afla sub verificarea si controlul SC MARTRAV SRL, iar vizitarea site-ului extern se face exclusiv pe raspunderea dumneavoastra.

SECURITATE
Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, respectiv utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea si/sau copierea de informatii cu scopul de a le comercializa, ori alte asemenea actiuni vor fi pedepsite conform legii.

FRAUDA
In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului, poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta, declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces.In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. SC MARTRAV SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele daune care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Definitii:
Securitatea – Masurile de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite, astfel incat sa confere un nivel adecvat de protectie a acestora;

Informarea – Informarea persoanelor cu ale caror date SC MARTRAV SRL intra in contact, se face de catre institutia ce prelucreaza datele personale vizate. Politica referitoare la securitatea datelor din cadrul SC MARTRAV SRL este afisata pe site-ul organizatiei: www.martrav.ro;

Confidentialitatea – Persoanele care prelucreaza datele cu caracter personal sau care intra in contact cu astfel de date, au prevazute responsabilitati specifice in fisa postului, iar in contractul individual de munca exista anexa cu privire la clauza de confidentialitate, cuprinsa si in Regulamentul Intern al societatii. Persoana imputernicita are obligatia de a actiona doar in baza instructiunilor primite de la operator. Datele cu caracter personal apartinand categoriilor de persoane mentionate mai sus: clienti si potentiali clienti ai SC MARTRAV SRL, consumatori si potentiali consumatori ai produselor SC MARTRAV SRL, abonati ai SC MARTRAV SRL sunt prelucrate cu buna-credinta si in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare. Datele cu caracter personal sunt colectate numai in scopuri determinate, explicite si legitime, iar prelucrarea ulterioara nu va fi incompatibila cu aceste scopuri.

Datele cu caracter personal ce fac obiectul prelucrarii sunt adecvate, pertinente si neexcesive prin raportare la scopul in care sunt colectate.

Datele cu caracter personal care fac obiectul prelucrarii sunt exacte si, daca este cazul, actualizate.

Datele cu caracter personal nu se stocheaza pentru o perioada mai lunga decat este necesar pentru realizarea scopurilor in care au fost colectate.

Datele cu caracter personal se prelucreaza in conformitate cu drepturile persoanei vizate. Persoanele ale caror date sunt prelucrate, au dreptul de a obtine de la SC MARTRAV SRL, la cerere si in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea acestora, in masura in care prelucrarea nu este conforma cu prevederile Regulamentului General de Protectie a Datelor nr.679/2016 sau datele sunt incomplete ori inexacte.

Se iau masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

Datele cu caracter personal incidente indeplinirii contractelor de catre SC MARTRAV SRL nu pot forma obiectul unui transfer catre terti. Informatiile inregistrate si stocate sunt destinate utilizarii de catre Operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari, cu consimtamantul persoanei vizate: persoana vizata, imputernicitul operatorului, partenerii contractuali ai operatorului si alte companii din acelasi grup cu operatorul. Autoritatile publice centrale si locale carora li se comunica aceste informatiie, in cadrul unei competente speciale de ancheta, nu vor fi considerate ca destinatari si, in consecinta, nu este necesar consimtamantul persoanei vizate (de exemplu: instante de judecata, procurori, organe de urmarire penala etc.).

Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptii prevazute de lege. In caz de opozitie justificata, prelucrarea datelor nu mai poate viza datele in cauza. De asemenea, persoana vizata are dreptul de a se opune, in orice moment si cu titlu gratuit, fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scopuri de marketing direct, in numele Operatorului sau tertului sau sa fie dezvaluite unor terti. Pentru acest lucru, persoana vizata se va adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, iar masurile luate de catre Operator vor fi comunicate in 15 (cincisprezece) zile de la data cererii.

POLITICA DE SECURITATE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in temeiul si conformitate cu prevederile legale.

Datele personale ale fiecarui Utilizator si/sau Cumparator sunt confidentiale si vor fi folosite de catre SC MARTRAV SRL, numai in scopul declarat al acestui site (cumpararea de produse, informare, vizitare, exprimare de opinii), cu respectarea dispozitiilor Regulamentului General de Protectie a Datelor nr.679/2016 privind ‘’Protectia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal’’ . Societatea noastra se obliga sa nu furnizeze, direct sau indirect, aceste date unei terte persoane, in afara de exceptiile reglementate si prevazute de lege.

Datele personale ale utilizatorilor se stocheaza intr-o baza de date, protejata cu user si parola. De asemenea, datele de conectare ale clientilor pe site sunt stocate criptat in aceasta baza de date. Accesand aplicatia, utilizatorii au posibilitatea de a-si edita propriile date personale, neavand acces la datele personale ale celorlalti utilizatori.

Orice incercare de accesare a datelor personale ale utilizatorilor site-ului constituie infractiune si se pedepseste ca atare.

MODEL NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Regulamentului General de Protectie a Datelor nr.679/2016 privind ‘’Protectia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal’’ , SC MARTRAV SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra, ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoanei vizate, reprezentantilor legali ai persoanei vizate, imputernicitul operatorului, alte companii din acelasi grup cu operatorul. Conform Regulamentului General de Protectie a Datelor nr.679/2016 privind ‘’Protectia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal’’, beneficiati de dreptul la informare si acces la datele cu caracter personal; dreptul la rectificare; dreptul la stergerea datelor (‘’dreptul de a fi uitat’’), dreptul la restrictionarea prelucrarii; dreptul la portabilitatea datelor; dreptul la opozitie; dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul SC MARTRAV SRL sau pe adresa comenzi@martrav.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Totalitatea datelor colectate in urma inregistrarii pe site-ul www.martrav.ro a utilizatorilor sunt procesate si prelucrate potrivit reglementarilor legale existente pe teritoriul Romaniei. SC MARTRAV SRL se obliga sa nu transmita/publice nicio informatie dintre cele pe care ni le-ati furnizat.

I. Definitii

Vanzator:
Companie: SC MARTRAV SRL
Date de identificare: C.I.F.: RO27154460; J16/786/2010
Adresa: Aries nr. 18, CRAIOVA, judetul DOLJ
Telefon: 0760 049 111
E-mail: martrav.srl@gmail.com

Cumparator:
persoana fizica sau juridica ce emite o Comanda.
Produs: orice bun ce urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator, Cumparatorului.
Comanda: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator, prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Produsele, iar Cumparatorul este de acord sa primeasca si sa plateasca aceste Produse.

Contract: prin incheierea contractului de vanzare-cumparare la distanta, Cumparatorul declara ca accepta in mod expres termenii si conditiile de mai jos si se obliga la respectarea acestora.
Drepturi de Proprietate Intelectuala: toate drepturile imateriale cum ar fi know-how-ul, dreptul de autor, dreptul de proiectare, dreptul de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.
Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de produse de catre SC MARTRAV SRL, prin intermediul website-ului www.martrav.ro si pot fi modificate unilateral, in orice moment.

II. Produse

Imaginile si specificatiile produselor au valoare exemplificativa, scopul fiind crearea unei reprezentari indicative a acestora, piatra naturala prezentand in mod obisnuit variatii coloristice, de nuanta, venatura, textura, densitate. Produsele din travertin, marmura, calcar, onix, bazalt, quartz pot prezenta abateri de grosime si dimensiuni de pana la maxim +/- 2 mm, iar produsele din granit, in functie de grosimea acestora, pot prezenta abateri de grosime si dimensiuni de pana la maxim +/- 5 mm. Produsele din piatra naturala pot prezenta ciobituri sau sparturi in procent de pana la maxim 5% din cantitatea livrata.

Orice produs din piatra naturala trebuie manipulat si transportat cu atentie sporita, Vanzatorul procedand doar la inlocuirea acelor produse sparte sau deteriorate din culpa sa. Produsele din piatra naturala trebuie transportate si depozitate doar pe cant/vertical, niciodata asezate orizontal, pentru a se evita astfel fisurarea, spargerea, ciobirea acestora.

III. Crearea unui cont/cumparare

Pentru a putea lansa o comanda online, Cumparatorul poate completa formularul de comanda (din sectiunea „finalizeaza comanda” sau poate sa isi creeze un cont. Atat in formularul de comanda, cat si in formularul de inscriere necesar crearii contului pe website-ul www.martrav.ro vor fi trecute cateva date personale obligatorii. Aceste date vor fi de data curenta, clare si complete si vor fi actualizate ori de cate ori este cazul. SC MARTRAV SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul pe site sau la anumite sectiuni ale site-ului in cazul in care informatiile furnizate de catre Cumparator se dovedesc a fi false, incomplete, neclare sau neactualizate. Inregistrarea prin cont si parola implica anumite reguli. Cuvintele alese nu trebuie sa creeze confuzii, sa aduca ofense la adresa vreunei persoane sau grup de persoane, sa nu contina cuvinte obscene si sa nu aiba tenta rasiala sau sexuala. In cazul in care un Cumparator ajunge la concluzia ca din diverse motive datele de accesare a contului sau nu mai sunt sigure, le poate schimba. Cumparatorul este singurul responsabil pentru securitatea contului sau precum si pentru orice activitate desfasurata pe site de catre alte persoane care au avut acces la contul sau.

Cumparatorul se poate autentifica cu adresa de e-mail si parola pentru a folosi informatiile existente in cont, in vederea livrarii si facturarii.

Livrarea se poate realiza prin curier sau prin partenerii agreati (societati de transport).

Modalitati de plata:

numerar sau card prin terminal POS in showroom-urile noastre.
ordin de plata
card bancar: In curand

IV. Documente contractuale

Prin plasarea unei comenzi electronice pe site-ul www.martrav.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile. Sunt considerate documente contractuale:
Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice;
Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul);

Termeni si conditii.
Daca Vanzatorul confirma comanda prin emiterea facturii proforma, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor acesteia. Momentul incheierii contractului la distanta cu persoana fizica, respectiv juridica, îl constituie momentul confirmarii Comenzii de catre Vanzator.Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

V. Plati

Preturile afisate nu includ TVA si costul de livrare. TVA se adauga la momentul intocmirii comenzii pe site-ul Vanzatorului (www.martrav.ro).

Livrarea produselor se va face cu achitarea costurilor aferente, costul de transport fiind mentionat separat pe comanda/factura.

Comenzile se achita intotdeauna integral, inainte de livrare, platile fiind considerate valabile doar dupa incasarea sumelor in contul Vanzatorului.

Bunurile aflate in stoc vor fi livrate in termen de maxim 3 (trei) zile lucratoare de la data incasariii contravalorii comenzii in contul Vanzatorului. Pentru piesele speciale, care vor fi debitate/prelucrate conform dimensiunilor personalizate ale Cumparatorului, termenul de livrare si costul acestora vor fi precizate in cadrul facturii proforma.

In cazul in care Cumparatorul/un reprezentant al acestuia nu este la adresa de livrare si/sau nu are utilaj/personal pentru descarcarea marfii, acesta va achita costurile de retur, in termen de maxim 3 (trei) zile de la emiterea facturii aferente. In caz de relivrare, Cumparatorul va achita, in prealabil, costul de relivrare aferent.

Promotiile au valabilitate atat timp cat sunt specificate pe site-ul www.martrav.ro.

VI. Livrare si receptie

Bunurile se receptioneaza cantitativ si calitativ la ridicarea acestora din depozitul Vanzatorului sau la descarcarea lor (daca transportul se face de catre Vanzator) la adresa indicata de catre Cumparator, acesta/reprezentatul acestuia semnand in acest sens factura fiscala si/sau avizul de insotire a marfii sau orice alt document al firmei transportatoare (ex: CMR), fara obiectiuni. Orice reclamatie cantitativa si calitativa ulterioara receptiei va fi considerata tardiva si nu va fi acceptata.

Vanzatorul nu este responsabil si nu datoreaza despagubiri de nicio natura Cumparatorului atunci cand produsele se deterioreaza ca urmare a oricaror actiuni ale acestuia, in cadrul operatiunilor de descarcare, descarcarea fiind in sarcina Cumparatorului. De asemenea, personalului care asigura livrarea nu ii revine indatorirea de a manipula produsele livrate. Sarcina de a manevra marfa de la mijlocul de transport pana in incinta imobilului revine Cumparatorului. Livrarea produselor se face cu masina care NU are lift sau macara. Intervalul de livrare este 08.00:17.30 (de luni pana vineri).

Cumparatorul are obligatia de a preciza daca locatia unde se va efectua livrarea produselor comandate permite intrarea si stationarea masinilor de transport marfa de mare tonaj. Calea de acces catre locatia de livrare trebuie sa fie una accesibila si asfaltata.

VII. Riscuri si responsabilitati

SC MARTRAV SRL nu ofera nicio garantie si nu isi asuma raspunderea vis-a-vis de intreruperi, pierderea legaturii sau erori intervenite in cazul accesarii site-ului www.martrav.ro, precum si de prejudiciile cauzate de insecuritatea liniei si a dispozitivelor de pe care persoana se conecteaza la site-ul www.martrav.ro.

In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator in mod diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu produsele, in momentul predarii acestora catre societatea de curierat/transport cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor si transmiterea documentelor insotitoare.

Vanzatorul va afectua livrarea produselor pe teritoriul Romaniei, obligandu-se sa le expedieze in sistem door-to-door catre Cumparator.

VIII. Politica de retur

Cumparatorul poate refuza produsele livrate in cazul in care acestea nu corespund specificatiilor mentionate in comanda, prin completarea formularului de retur. In acest caz Vanzatorul isi asuma indatorirea aducerii produselor la conformitate.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (inclusiv asezat in paleti pe cant, niciodata asezat orizontal), in ambalajul original (lada, palet, sac etc.), inclusiv modul de ambalare original (ex. chingi, infoliere si alte elemente de acest fel prin care s-a asigurat astfel ancorarea corespunzatoare fara de care produsele se pot deteriora in timpul transportarii lor, neputand fi repuse ulterior in vanzare ), cu toate accesoriile care l-au insotit, precum si factura fiscala si dovada platii in original. De asemenea, ambalajul trebuie sa fie intact, nedeteriorat, fara urme de lovituri si cu eticheta initiala. In caz contrar, returul nu se accepta.

Returul produselor se face in termen de 14 zile calendaristice de la data livrarii acestora, Cumparatorul urmand sa suporte atat costurile suplimentare aferente returnarii, cat si taxa initiala de livrare (daca aceasta din urma a fost acordata gratuit, ca si discount, la plasarea/confirmarea comenzii). Returul produselor in termen de 14 zile calendaristice se poate face doar produselor comandate si achizitionate online.

Restituirea sumelor se face in termen de maxim 30 (treizeci) zile calendaristice de la receptionarea fizica (cantitativa si calitativa) a produselor de catre SC MARTRAV SRL, in depozitul sau din Str. Aries, nr.18, Craiova, in contul bancar indicat de catre Cumparator.

Nu se accepta returul:

Peste termenul de 14 zile calendaristice de la data livrarii produselor;
Pentru produsele care au fost executate/au facut obiectul unei operatiuni speciale de import in baza unei comenzi speciale/personalizate sau pentru piesele speciale debitate din lastre sau placi (ex: blaturi, trepte, contratrepte, plinte, glafuri etc) la dimensiunile personalizate ale Cumparatorului;
Pentru produsele care prezinta urme de deteriorare sau de uzura;
Pentru produsele care au fost folosite sau prezinta urme de adeziv;
Partial-doar pentru o parte din produsele comandate.
Pentru produsele care prezinta ciobituri sau sparturi in procent de pana la maxim 5% din cantitatea livrata.

IX. Transferul proprietatii

Proprietatea asupra produselor va fi transferata la data incasarii pretului acestora de catre Vanzator.

X. Raspundere

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau orice terta parte le poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre acesta a oricarei obligatii care rezulta conform comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea produselor dupa livrare si, in mod special, pentru pierderea produselor.

XI. Garantii

Toate produsele comercializate de pe site-ul www.piatradesign.ro beneficiaza de conditi de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Pentru a beneficia de garantie, Cumparatorul trebuie sa aiba factura fiscala si dovada platii, in original.

XII. Forta majora

Niciuna dintre parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora.
In situatia in care forta majora dureaza mai mult de 30 (treizeci) de zile, oricare dintre parti are posibilitatea denuntarii unilaterale a contractului, fara nicio penalitate pentru aceasta.

XIII. Legea aplicabila

Eventualele litigii aparute intre Cumparator si SC MARTRAV SRL vor fi solutionate pe cale amiabila (prin e-mail sau cu persoana cu care se discuta, telefonic); in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele de judecata competente din Constanta.

Legislatie

Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 (treizeci) de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC MARTRAV SRL In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, conflictul va fi solutionat de instanta judecatoreasca competenta de la sediul social al administratorului site-ului, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Va multumim!